Bij de shoot op locatie spreken we af op een leuke locatie. Deze locatie kan door jullie gekozen worden of ik geef enkele suggesties. Zolang dit binnen een straal van 20 km ligt, wordt er geen verplaatsingsvergoeding (€0,50/km) aangerekend.

De duur van de shoot bedraagt ongeveer 45 minuten, met de nadruk op ongeveer. We gaan op zoek naar de juiste beelden. De ene keer gaat dit wat vlotter dan de andere keer, zeker met kindjes. Ik neem hiervoor mijn tijd, zich opjagen heeft dan toch geen zin. Als de locatie het toelaat ga ik graag op zoek naar wat variatie in de shots.

Na de shoot worden de foto’s geselecteerd en bewerkt. Jullie krijgen dan een overzicht van de foto’s via een online galerij. Dit is een voorbeeldgalerij die ik gebruik voor huwelijken: demo galerij

In de prijs van de shoot (€90) zitten 3 afbeeldingen in hoge resolutie (HR) inbegrepen. Na de shoot kunnen jullie de 3 favoriete afbeeldingen doorgeven. Die zet ik dan open om te downloaden.

Indien gewenst kunnen jullie nog beelden bijbestellen. Dit aan +€15 per HR foto of +€130 voor alle HR foto’s. Extra nabewerking (omzetten kleur-zwartwit, details wegwerken, …) is uiteraard inbegrepen in de aankoopprijs.

error: