Hieronder probeer ik probeer zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn over de mogelijke formules en het bijhorend kostenplaatje.

Ik spreek bij de prijslijsten over HR beelden. Dit zijn de foto’s in volledige resolutie, de hoogste kwaliteit dus. Jullie kunnen met deze foto’s perfect zelf aan de slag indien jullie foto’s willen laten afmaken. Deze zijn voor een huwelijk altijd inbegrepen in de uurprijs.

 

Hier de twee verschillende formules die ik gebruik voor huwelijksreportages in 2020:

• Uurprijs: €90/uur.

Hierbij alle bewerkte HR beelden inclusief (via online galerij). Jullie kiezen zelf van wanneer tot wanneer er foto’s moeten worden genomen (minimum 4 uur).

• All-in fotografie: €1300.
Alle bewerkte HR beelden (via online galerij) + album (20×20, lederen cover, embossing namen, 40 pagina’s) inclusief.
Fotoreportage van begin van jullie dag (bijvoorbeeld vanaf de opmaak) tot +- een halfuur na openingsdans.

 

Dit is een demo van de online galerij: Demo Huwelijk

 

De tarieven zijn inclusief BTW en verplaatsingskosten. Een andere uitvoering van album (meer pagina’s, ander formaat, …) is uiteraard mogelijk mits opleg.

 

Voor ieder huwelijk doe ik een kennismakingsgesprek. We leren elkaar kennen, bekijken de (voorlopige) dagplanning en ik licht mijn werkwijze toe. Daarnaast kan ik enkele uitvoeringen van huwelijksalbums tonen.

 

 

SOME QUESTIONS:

 

Na de huwelijksdag maak ik een selectie in de beelden. Daarbij blijven er voor een volledige huwelijksdag minimum 800 foto’s over. Dit zijn er meestal wel meer.

 

Dan is het met de smartphone :-).  Nee, ik werk met 2 full frame Canon body’s. Dit geeft mij flexibiliteit maar bovendien ook de zekerheid dat ik, mocht het nodig zijn, altijd een backup bij de hand heb.

 

Tenzij je een professioneel model bent is iedereen wel wat onzeker voor de lens, de één al wat meer dan de ander. Ik probeer om op zoek te gaan naar leuke, ontspannen beelden. Ik ben zeker geen fotograaf die overlaadt met aanwijzingen, integendeel. Het is leuk als er ruimte is om je eigen ding te doen. Aan mij om dit op het juiste moment en zo mooi mogelijk vast te leggen.

 

 

error: