Bij een studioshoot heeft u de keuze. Ofwel komen jullie ter plaatse tot bij mij ofwel kom ik tot bij jullie indien de locatie geschikt is.

Ik bezit een draagbare studio die ik kan opstellen indien er voldoende plaats is en er geen direct zonlicht aanwezig is. Een vrije ruimte van 4 op 3,5 meter volstaat.

Bij een studioshoot reken ik een fotografeertijd van 30 minuten. Ervaring leert dat na 30 minuten de concentratie wat weg is bij kinderen. Hoewel ik zeker niet teveel regels wil opleggen inzake poseren of wat wel dan niet mag (naturel is the key!), vraagt dit toch wel een inspanning.

Ook hier probeer ik samen met jullie te zoeken naar de juiste beelden. De juiste muziek of favoriet speelgoed kan hier soms bij helpen.

Na de shoot worden de foto’s geselecteerd en bewerkt. Jullie krijgen dan een overzicht van de foto’s via een online galerij. Dit is een voorbeeldgalerij die ik gebruik voor huwelijken: demo galerij

In de prijs van de shoot (€90) zitten 3 afbeeldingen in hoge resolutie (HR) inbegrepen. Na de shoot kunnen jullie de 3 favoriete afbeeldingen doorgeven. Die zet ik dan open om te downloaden.

Bij een verplaatsing wordt een kilometervergoeding van €0,50/km gevraagd.

error: